Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

ddd1.jpg

Prema mom iskustvu,Jaragar i slični satoviodlicni i durablini roba iz kine satovi. Kad ga razbiješ, jedino mehanizam ostane čitav i radi. Sve drugo se razleti, otpadnu kazaljke, ispadne staklo.  ali mehanizam radi. Nevjerojatno ali istinito.

Svi proizvodi se šalju identično kako ih proizvođači isporučuju, osim u slučaju kad je napomenuto da dolaze sa dodatnim sadržajem (auto dijagnostike na srpskom/hrvatskom jeziku i slično). Veliki je izbor i paleta proizvoda koje naručujemo, od garderobe do auto delova i android uređaja, stoga je teško pružiti detaljnu tehničku podršku za svaki od njih i ako se trudimo da to uradimo. Proizvođača proizvoda je veliki broj i usled toga obavezno se proverava ispravnost svakog proizvoda pre slanja. WEIDE proizvođač obično isporučuje svoje proizvode sa kutijom i uputstvom dok JARAGAR to obično ne radi mada se dešava da i WEIDE model dođe bez kutije to jest pakovanja. Iz tog razloga, kako bi se osigurali sa naše strane, u opisu proizvoda niti navedenog WEIDE modela niti navedenog JARAGAR modela ne pišemo da stiže sa kutijom to jest pakovanjem. To možete videti na sledećim linkovima:

http://www.robaizkine.com/products/weide-wh1009-led-multifunkcionalni-muski-rucni-sat
http://www.robaizkine.com/products/jaragar-luksuzni-muski-automatski-mehanicki-sat-sa-vidljivim-mehanizmom

JARAGAR model je flywheel  automatski mehanički sat sa automatskim navijanjem, to je jedan od najjeftinijih satova sa takvim mehanizmom na tržištu tako da ne možete očekivati da ima identične karakteristike kao vodeći brendovi na tom tržištu kao što su OMEGA, ROLEX, BREITLING, FOSSIL.... koji su u verziji njihovih najjeftinijh modela minimum 10 puta skuplja od JARAGAR modela.Cene originalnih modela se krecu od 3000USD pa preko i neki od njih (OMEGA SPEEDMASTER na pimer) imaju POWER BANK od 48h to jest mogu da rade maksimum samo 2 dana bez "korišćenja". Stoga Vas molimo da imate strpljenja i da probate da "koristite" sat dan-dva jer očigledno mehanizam funkcioniše jer je proveren pre slanja a ne možemo tražiti odštetu od poštanskih službi jer nije fizički oštećen sa njihove strane.Najveću svetsku berzu automatskih mehaničkih satova možete videti na linku -

http://www.chrono24.com/en/search/index.htm?query=&watchTypes=U&manufacturerIds=&movementTypes=1&countryIds=&gender=&usedOrNew=&search=Search&dosearch=true&searchexplain=1

Više od 115000 modela kako bi uporedili funckije i cene i kako bi Vam bilo jasnije kako i zašto Jaragar smanjuje troškove i dostavlja satove kako ste već primetili.

Powered by WebExpress