Kontakt stranica - satovi-iz-kine.mojsajt.rs

Mozete nas kontaktaktirati na mail help@robaizkine.com , robaizkine@gmail.com ili tel 0616428852
Kada kažemo kineski proizvod, mislimo li na nešto kvalitetno ili ne?U velikom broju slučajeva ne, a ni kineski satovi ne predstavljaju izuzetak od ovog, grubo rečeno, "pravila"? Sa zaslugom ili ne?Ova tema je prva u nizu onih koji će pored stadardne diskusije uključivati i anketu u zaglavlju teme, pa vas molim da učestvujete u anketi bez obzira da li ćete aktivno učestvovati u temi.Verovatno je većina vas svesna da se u Kini proizvodi roba od one najnižeg kvaliteta, do robe zaista vrhunskog kvaliteta. Siguran sam da nikog ne zanima roba nižeg kvaliteta, pa ću se tako i ja u ovoj temi fokusirati na vrhunske proizvode kineske časovničarske industrije.Za početak bih izdvojio dva renomirana kineska proizvođača:Fiyta (http://www.fiyta.com.cn/en/home.html)Tianjin Seagull ili najčešće samo Seagull (http://www.seagullwatch.eu/)Takođe preporučujem odličnu wiki stranicu o kineskoj časovničarskoj industriji: http://www.tractionink.com/watch_wik...title=Site_MapKompanija Fiyta koja postoji od 1987 godine je jedan od najrespektabilnijih kineskih proizvođača satova, a u prilog ovoj konstataciji ide i činjenica da je Fiyta zvanični snabdevač Kineske Nacionalne Svemirske Organizacije. Ovu poziciju je Fiyta ostvarila 2004 godine i to boreći se protiv najozbiljnijeg kandidata, kompanije Omega.Fiyta proizvodi svoje mehanizme, ali takođe koristi mehanizme drugih kineskih proizvođača, a u kvarnim satovima se najčešće ugrađuju Miyota mehanizmi. Uprkos činjenici da sve svoje satove ne proizvodi samostalno, kvalitet njihovih satova je na zavidnom nivou.Jedan od njihovih napoznatijih modela je Spacemaster čiji dizajn i kvalitet izrade ostavljaju bez daha:

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.
Ovo je mesto za Sadržaj, odnosno celokupni tekst koji želite da prikažete. Za razliku od Naslova i Paragrafa, Sadržaj se pojavljuje jedino na stranici koju ste kreirali za njegovo prikazivanje. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.
Powered by WebExpress